Nola lagun zaitzakegu?

Esaguzu labur zertaz ari zaren, eta posta elektronikoz erantzungo dizugu.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Itzuli hasierako orrira

Dostosowanie według planu, funkcje beta i pomoc w konfiguracji

Które ustawienia są dostępne w którym planie, które funkcje są oznaczone jako beta, co oznacza tymczasowo wyłączona funkcja i jak prowadzi cię pomoc w konfiguracji.

Większość dostosowań jest dostępna w każdym planie. Niektóre zależą od planu twojej przestrzeni roboczej, a niektóre są jeszcze oznaczone jako beta. Ta strona to podsumowuje. Ceny i pełne porównanie znajdziesz w Cenniku.

W każdym planie

Z limitami zależnymi od planu

W planie płatnym

Jeśli twoja przestrzeń robocza wróci do darmowego planu, zapisane ustawienia zostają zachowane. To, czego darmowy plan nie obejmuje, jest uśpione i znów zacznie obowiązywać, gdy przestrzeń robocza będzie miała plan płatny. Konto oznacza takie pola plakietką plan płatny.

Tylko Agency

Beta

Te funkcje mają w koncie plakietkę Beta. Można z nich w pełni korzystać, ale mogą się jeszcze zmienić:

Tymczasowo wyłączone funkcje

reactive.chat może tymczasowo wyłączyć pojedyncze funkcje dla jednego projektu albo dla wszystkich, np. podczas awarii. Konto pokazuje wtedy informację w danym miejscu. Twoje ustawienia pozostają zapisane i znów zaczną obowiązywać, gdy funkcja wróci. Taka informacja nie oznacza błędu w twojej konfiguracji.

Pomoc w konfiguracji

W sekcji Pierwsze kroki (/app/start) konto prowadzi cię przez konfigurację: utworzenie projektu, osadzenie widgetu, przeprowadzenie czatu testowego i zaproszenie zespołu. Krok z zespołem możesz pominąć.

Pod spodem jest lista najważniejszych dostosowań w tej kolejności: baza wiedzy, asystent AI, dostępność, marka i styl, ochrona danych, strona startowa, gotowe odpowiedzi, centrum pomocy, formularz wstępny, cel odpowiedzi, integracje i logowanie dwuskładnikowe. Każdy punkt prowadzi do odpowiedniego miejsca w koncie. Punkt uznaje się za wykonany, gdy tylko ustawienie zostanie zapisane. Jeśli jakiegoś punktu nie potrzebujesz, zrezygnuj z niego – wtedy przestaje być liczony.

Pomoc w konfiguracji może też przejrzeć twoją stronę i zaproponować ustawienia, np. kolor twojej marki i godziny otwarcia. Przejmowane jest tylko to, co potwierdzisz. Jeśli twój projekt przeprowadził w ciągu 30 dni co najmniej dziesięć rozmów, lista porządkuje punkty według tego, co pokazują twoje rozmowy.

Azken eguneratzea: